Пожар избухна в киевския търговски център на 13 януари, съобщиха от пресслужбата на

...
Пожар избухна в киевския търговски център на 13 януари, съобщиха от пресслужбата на
Коментари Харесай

Пожар в киевски мол, има ранени! Оказа се, че е причинен от 7-годишно момче

Пожар избухна в киевския търговски център на 13 януари, оповестиха от пресслужбата на киевската полиция. Инцидентът в комерсиалния център " Космополитен " в столичния квартал " Соломенски ", вследствие на който бяха ранени трима души, е станал заради тенденциозен палеж, осъществен от 7-годишно момче, което е било в стаята за игри на четвъртия етаж на Космополитен.

Последствията от пожара са премахнати от полицията, Държавната работа за изключителни обстановки и лекари. Около 200 гости на увеселителното заведение са били евакуирани в точния момент. Съобщава се, че няма съществено потърпевши хора или вреди.

„ По-късно, при оглед на местопроизшествието и обработка на запис от камери за вътрешно наблюдаване, полицията, взаимно с защитата на комерсиалния център, откри, че пожарът е вследствие на тенденциозен палеж, осъществен от 7-годишно момче, клиент на увеселителния парк ", се споделя в изказването на полицията в Киев.

Съобщава се, че родителите на момчето, предизвикало пожара в комерсиалния център, и самото дете са били поканени в полицейското ръководство в Соломенски, с цел да дадат показания.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР